Școala de Vară, la FEA Iasi

Școala de Vară din acestă vacanță a fost o experiență unică, am cunoscut multe persoane frumoase de la care am învățat lucruri deosebite . Programul nostru zilnic începea cu încălzirea de dimineață, toti trebuia să participăm, apoi mergeam la can”na, pentru micul dejun și după începeau cursurile . Zilnic aveam doua cursuri a câte doua ore fiecare. Cursurile erau foarte interactive iar profesorii colaborau și interacționau cu noi, făceam diferite proiecte pentru a ne face atenți și pentru a înțelegecât mai bine materia. La finalizarea cursurilor serveam masa, aveam o mică pauză pentru a ne pregăti ca să vizitam unele ‘rme cu care colaborează facultatea.

Am vizitat cel mai mare hotel din Iasi (Internațional)unde managerul hotelului ne-a povestit cum a ajuns director și antreprenor. Alt obiectiv vizitat a fost Banca Națională Românească, unde ni s-a explicat cum putem ajunge să lucrăm intr-un asemenea domeniu.

După activitățile de după-amiază aveam o pauză și ne pregateam pentru activitățile de seară, care erau foarte intersante. Cu ‘ecare ac”vitate și joc ne-am făcut câte un nou prieten . Activitatile constau în jocuri de cunoaștere, de îndemânare, de echipă și pot să zic că ne distram pănă seara târziu. Impresia ceea mai frumoasă care m-a marcat, a fost formarea de noi prieteni și as putea spune formarea unei familii unite,dacă unul era fericit eram toți,dacă unul era trist, eram toți.

Coordonatorii au fost ca și părinții noștri: au avut mare grijă de noi și ne-au ajutat și îndrumat spre dezvoltarea noastră, ‘ind constat lângă noi și ajutandu-ne în orice problemă . Finalul școlii de vară a fost foarte trist și s-a terminat cu multe lacrimi.Va îndrum sa încercați și voi măcar o dată o asemenea experiență și vă recomand să vă inscrieți la aceste Școli de Vară, organizate de Universitatea A.I.Cuza din Iasi.

Aveți transport, masă și cazare asigurate de facultatea FEA.

Sara Farauanu, elevă clasa XII-a A