Gânduri despre România 100 de ani-9D 2018

Eu îmi doresc ca România să fie o țară normală, ca și celelalte țări, cu legi pe măsură și comportament adecvat. Noi ne străduim din toate puterile ca pe viitor sa avem o țară normală si civilizată.

Beta Alex-Eduard

Eu îmi doresc ca românii să constituie un popor mai civilizat și mult mai responsabil, deoarece deciziile oamenilor de la putere vor duce țara la pierzare. Aș mai dori ca școlile să devină mai importante pentru elevi, iar profesorii să-și facă treaba mai bine. Noi ar trebui să facem pentru România multe lucruri, dar principalul obiectiv este acela de a ne alege oameni capabili să ne conducă țara, ca să avem un viitor bun și o țară la care visăm cu toții..

Bidon Razvan-Alexandru

Îi doresc României să fie un popor mai unit și mai dezvoltat. Pentru România învăț, ca să fac din ea o țară mai bună, civilizată, curată și mult mai educată, ca fiecare copil sa aibă un viitor mai bun.

Budau Marcu-Andrei

Eu îi doresc Romaniei să fie un popor mult mai responsabil și mai civilizat, iar  pentru cei care ne conduc îmi doresc să fie capabili să ia decizii înțelepte. În viitor aș vrea să se facă pentru România alegeri mult mai bune pentru a avea conducători cum se cuvine iar școlile să fie instituții mult mai importante pentru elevi.

Beres Marius

Eu îi doresc României multă înţelepciune, pentru ca cei care conduc această ţară să ia decizii bune şi să facă cinste acestei ţări, aducând astfel o pată de onoare României printre celelalte state ale lumii.

Eva Rareş-Rafael

Eu îi doresc României o viață lungă și ca toți oamenii să fie sănătoși. Noi facem ca România să fie o țară ordonată și curată și vrem ca pe toți oamenii din România sa îi putem educa.

Giurgica Marius Anton

Dorința mea pentru România este ca pe viitor să aibă un Parlament şi un Guvern mai bun faţă de cel de acum. Sper ca în anii ce urmează, să reușim să ne păstrăm cetăţenii, să nu mai plece în alte ţări ca să câştige bani pentru hrănirea copiilor şi să nu mai stea departe de familiile lor. Fiind minor, nu pot face multe pentru România, dar prin puterea şi autoritatea pe care le am încerc să le comunic celor mai mari cum ar trebui să voteze (din punctul meu de vedere) ca să fie mai bine pentru ţară. Pe viitor când voi deveni major o să încerc să ajut România pentru a nu mai fi atât de mulţi oameni în diaspor, oameni care stau departe de familie -sau chiar familii-, care pleacă cu totul deoarece aici nu duc un trai de viaţă bun – lucru datorat celor care sunt la conducere. Eu am să mă gândesc foarte bine înainte de a vota pe cei de care depinde ţara mea.

Grăiţaru Denis-Florentin

Eu îmi doresc de la români mai multă disciplină și mai multă atenție cu privire la legile stabilite. Pentru România încerc să arunc gunoiul în locurile special amenajate și să mă compotrt exemplar pentru a nu-i deranja pe cei de lânga mine.

Hugeanu Eusebiu

Eu îmi doresc ca în România să se pună mai multe coșuri de gunoi și școlile să nu fie luate in derâdere, ci să fie luate în serios. Eu învăț pentru țara aceasta, deoarece ea are mare nevoie de oameni buni pentru a o conduce si îngriji.

Lenghen Marcu-Marius

Eu îi doresc României să fie o țară Europeană în adevăratul sens al cuvântului, să se ridice la standardele impuse și să treacă cu brio “examenul de capacitate” în fața civilizației dezvoltate. Eu aș dori să fac în țara mea un instructaj care să-i facă pe toți oamenii să înteleagă că ne aflăm într-o situație îngrozitor de penibilă, de josnică ,deoarece noi am “tărât” România pe marginea prăpastiei!

Netedu Paul-Andrei

Îi doresc României puterea de a face dreptate și un trai mai bun. Voi învăța pentru a ajunge cineva în viață, pentru a mă putea impune pentru drepturile mele, pentru țara mea și pentru a încerca să fac dreptate.

Bulai Ovidiu-Stefan

 

Leave a Comment