La colindat

Cu doua saptamani inainte de Craciun, ne-am adunat cu mare bucurie, elevi ai Colegiului National Catolic Sf Iosif, sa ducem vestea Nasterii Domnului in marile institutii ale Bacaului am facut pregatiri, repetitii ca sa fim la inaltime.
Pe parcursul unei saptamani, am fost cuprinsi un sentiment minunat, acela de a reprezenta liceul nostru, facand cunoscuta venirea lui Dumnezeu printre oameni la toate persoanele care au binevoit sa ne primeasca. Scopul nostru nu a fost acela de a primi ceva in schimb, ci acela de a impartasi vestea Nasterii Domnului. Rasplata a fost zambetul celor din jur.
Le multumim pe aceasta cale tuturor soferilor de autobuz, care au acceptat sa le incantam inima cu o colinda, Primariei Municipiului Bacau pentru caldura cu care ne-au primit, Penitenciarului Bacau pentru disponibilitate, Bancii Comerciale Romane, BRD-ului, Seminarului Liceal „Sf Iosif‟ Bacau pentru primirea calduroasa, Scolii cu clasele I – VIII “Ion Creanga” Bacau pentru invitatie, Parohiei „Sf. Nicolae‟ Bacau, Parohiei „Fericitul Ieremia‟ Bacau, Oratoriului “Maria Bambina”, tuturor oamenilor din autobuze care au avut rabdare sa ne asculte si tuturor angajatilor care si-au intrerupt activitatea pentru a ne acorda cateva minute. Multumim pentru bomboane, mere si gogosi.
Totodata, suntem recunoscatori colegilor care ne-au acompaniat la instrumente, si fara de care atmosfera nu ar mai fi fost atat de frumosa: Iuliana, la nai, Monica, la mandolina si chitara, Ana, la tamburina, si Andrei, la chitara. Multumim din inima sorei Silvia, care ne-a coordonat foarte bine si dascalului Emi, care ne-a ajutat foarte mult la repetitii.
Le multumim tuturor pentru ca ne-au primit cu caldura si bucurie, si nu in ultimul rand, colegilor care au acordat din timpul lor la repetitii si care au facut posibila aceasta experienta.
A consemnat Baciu Iulian cl.X-aA

Leave a Comment