clubul HOPE HoltIS UNICEF

Cluburile Tinerilor HoltIS încurajează participarea activă a tinerilor în comunitățile din care fac parte prin desfășurarea de activități menite să dezvolte abilitățile sociale, spiritul civic, lucrul în echipă și să dezvolte sentimentul de apartenență. Clubul ,,HOPE’’ HoltIS se numără printre aceste cluburi susmenționate și este un club ce a luat inițiativa de a produce adevărate schimbări în bine în lumea ce ne înconjoară, la nivel local, dar ce are și speranța de a extinde proiectele noastre de binefacere la o scară cât mai largă, de unde și deviza ,,Proiectul HoltIS pune zâmbete pe fața celor care speră’’.

Pentru realizarea a toate acestea, clubul nostru HOPE are nevoie de membrii cât mai implicați, mai activi și mai adecvați cerințelor Cluburilor HoltIS. Din acest motiv dorim, prin întrebările acestui formular, să te cunoaștem mai bine.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0QpQkYm4d1psvTqdHRBiiK_9UArE1RQDMYyk4Y60951CBoQ/viewform?fbclid=IwAR3pX5s5KRAJgi5tvdjkreX4ZW7_4CtZYCkNKk3tSD7PaYYb6hqKRWwO4vo

Leave a Comment