Elevii Colegiului Nostru Excelează la Concursul Național „Geo-Informatică”

Elevii Colegiului nostru au demonstrat încă o dată excelența lor academică la Concursul școlar național de geografie și informatică „Geo-Informatică”, obținând rezultate deosebite care ne fac mândri.

Rezultate Remarcabile:

  • 🏆 4 Premii I
  • 🥈 5 Premii II
  • 🥉 2 Premii III
  • 🎖 3 Mențiuni

Aceste realizări impresionante sunt dovada talentului și dedicării elevilor noștri, care au investit mult timp și efort în pregătirea pentru acest concurs. Fiecare premiu câștigat reflectă nu doar munca individuală a fiecărui elev, ci și sprijinul și ghidarea oferite de profesorii lor coordonatori: Galan Mihaela, Avramescu Carmen și Enea Gabriel.

Rolul Profesorilor Coordonatori

Succesul elevilor noștri nu ar fi fost posibil fără implicarea și dedicarea profesorilor coordonatori. Galan Mihaela, Avramescu Carmen și Enea Gabriel au fost adevărați mentori, oferindu-le elevilor sprijinul necesar pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în geografie și informatică. Eforturile lor neobosite și pasiunea pentru educație au fost fundamentale în obținerea acestor rezultate remarcabile.

Recunoașterea Muncii Asidue

Concursul „Geo-Informatică” este o competiție de prestigiu, care atrage anual cei mai buni elevi din țară în domeniile geografie și informatică. Faptul că elevii Colegiului nostru au obținut atât de multe premii este o recunoaștere clară a muncii asidue și a pregătirii riguroase.

Felicitări și Mulțumiri

Felicităm toți elevii care au participat la acest concurs și le mulțumim pentru eforturile lor. De asemenea, le mulțumim profesorilor Galan Mihaela, Avramescu Carmen și Enea Gabriel pentru devotamentul și pasiunea lor. Suntem extrem de mândri de realizările voastre și suntem convinși că veți continua să excelați în tot ceea ce faceți.

Continuăm pe Drumul Excelenței

Aceste rezultate ne încurajează să continuăm să sprijinim elevii în atingerea obiectivelor lor academice și să promovăm excelența în educație. Colegiul nostru rămâne dedicat să ofere un mediu de învățare stimulativ și suportiv, unde fiecare elev să își poată atinge potențialul maxim.

Felicitări încă o dată tuturor și mult succes în continuare!

geoinformaticar_ezultate2024