Comunicat

Având în vedere aparițiile în presă și pe rețelele sociale din ziua de 22.05.2023, privind trecerea la cele veșnice a domnului C.S.A., descoperit decedat în Parcul Cancicov în data de 19.05.2023, menționat ca fiind elev al Colegiului Național Catolic ”Sf. Iosif” Bacău, vă comunicăm următoarele:

Dl. C.S.A. nu mai deținea calitatea de elev al Colegiului nostru din data de 05.04.2023, data la care a solicitat în scris retragerea de la cursuri – cerere înregistrată cu nr. 449/05.04.2023 – motivată de ”imposibilitatea încheierii situației școlare din motive obiective” și aprobată de conducerea unității de învățământ.

Menționăm că dl. C.S.A., elev major, a solicitat să i se restituie dosarul personal, însoțit de adeverința de studii pentru clasele IX-XI, în vederea înscrierii la o altă unitate de învățământ în județul Brașov, unde acesta susținea că ocupă un loc de muncă. Nimeni nu a bănuit că se poate ajunge la o tragedie, cu atât mai mult cu cât niciodată nu a lăsat să se înțeleagă că poate să facă așa ceva!

Colegiul Național Catolic ”Sf. Iosif” deplânge sfârșitul prematur și tragic al d-lui C.S.A. și este alături de familia acestuia în inexprimabila durere pe care o trăiește.

Colectivul de profesori și elevi ai Colegiului Național Catolic”Sf. Iosif” Bacău