Ziua Porţilor Deschise 

Colegiul Naţional Catolic “Sfântul Iosif” din Bacău organizează Ziua Porţilor Deschise sâmbătă, 20 aprilie 2024. Iniţiativa se adresează elevilor de clasa a VIII-a care ar dori să studieze la această instituţie de învăţământ.


Într-un context social în care se pare că valorile intelectuale și umane nu sunt suficient apreciate, iar problemele educaționale ale tinerilor sunt o preocupare constantă pentru multe generații, Colegiul Catolic din Bacău își propune să cultive abilitățile innăscute pe care le consideră că fiecare tânăr le are dăruite de la Dumnezeu. Prin diversele sale programe educaționale, echipa colegiului aspiră să dezvolte fundamentele umane, intelectuale și spirituale necesare pentru ca tinerii să își construiască o viață echilibrată.

Anul acesta colegiul oferă posibilitatea elevilor de a se înscrie în clasa a IX-a pe următoarele locuri:

– 48 de locuri la profilul teologic (atât băieţi, cât şi fete)

– 26 de locuri la profilul matematică-informatică

– 52 de locuri la profilul ştiinţe sociale

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui liceu bun care să îţi ofere o perspectivă de viitor te aşteptăm să ne vizitezi sâmbătă, 20 aprilie 2024.

Programul va fi următorul:

– între orele 9.00 şi 10.00 primirea participanţilor;

– vizitarea principalelor spaţii ale instituţiei, o prezentare a ofertei educaţionale, Sfânta Liturghie, prânzul (oferit de organizatori) urmat de diferite activităţi recreative;

– programul se va încheia în jurul orei 16.00.

Sunt aşteptaţi atât elevii, cât şi părinţii acestora pentru a lua parte la programul pregătit de colectivul Colegiului Naţional Catolic.

Programul se va desfăşura la sediul Colegiului Naţional Catolic “Sfântul Iosif” din Bacău aflat pe strada Calea Moldovei, nr. 233.

Pentru alte informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0756/219.320.

Vă așteptăm cu drag!