Pelerinajul absolventilor la Bazilica Adormirea Maicii Domnului din Cacica

  Pe data de 21 octombrie 2019, toți elevii din clasele a XII-a care fac parte din Dieceza de Iași au fost în pelerinaj la Cacica în județul Suceava.

Pelerinajul a avut ca scop rugăciunea pentru obținerea unor note mari la examenul de bacalaureat. S-a pus foarte mult accentul pe alegerile corecte pe care trebuie să le facem în viață.

Pelerinajul a început cu o procesiune în care toți elevii am recitat împreună Sfântul Rozariu până la Bazilică. Am fost primiți cu căldură în Bazilică, după care am ascultat discursul părintelui paroh în care ne-a încurajat cu privire la examenul de bacalaureat și ne-a oferit sfaturi pentru alegerile pe care urmează să le facem.

Am asistat la Sfânta Liturghie celebrată de Episcopul Iosif Păuleț în care ne-am unit în rugăciune pentru reușita la examen. Sfânta Liturghie a fost urmată de adorație în care am meditat asupra gândurilor și intențiilor proprii.

A fost o zi plină de rugăciune , de unde am dobândit speranță și mult curaj pentru a trece cu bine peste acest obstacol și pentru care vom revenii la anul pentru a mulțumii pentru reușita! #existaviatadupabac

Consemnat de către: Farcaș Roberta-Veridiana șui Stoleru Monica-Mariana clasa a XII -a A

Leave a Comment