PRECIZĂRI PRIVIND DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR 2020-2021

Colegiul Național Catolic ”Sf. Iosif” merge pe un scenariu hibrid: Scenariul verde pentru elevii din clasele vocaționale (Seminar) și Scenariul galben pentru clasele de Liceu, inclusiv pentru clasele a XII-a, până la montarea separatoarelor.
Elevii care rămân în online sunt obligați să se logheze și să fie prezenți altfel li se va pune absent.
Clasele se vor împărți, indiferent de numărul elevilor, în ordine alfabetică, jumătate la școală, jumătate în online.
Elevii care doresc cazare la cămin să se prezinte sâmbătă sau duminică pentru a lua camerele în primire sau să ia legătura telefonic cu D-na Marieta – 0741265987 sau d-na Geta – 0751640783.
Fiecare elev va avea un loc fix în clasă pe care nu-l poate schimba!
Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata prezenței în școală.
Dezinfectarea se va face la intrarea în școală și ori de câte ori este nevoie! În acest sens, pe lângă materialele sanitare pe care le vor primi de la școală este bine ca fiecare elev să aibă în permanență asupra lui o sticluță cu dezinfectant și mască de rezervă!
Elevii vor păstra distanțarea socială, nu se vor aduna în grupuri, nu vor părăsi incinta școlii decât la sfârșitul programului, nu vor schimba obiecte între ei.
Părinții sunt primii care trebuie să facă trierea înainte de plecarea elevilor la școală și sunt responsabili de starea de sănătate în care copiii se prezintă la cursuri.
Orice problemă de sănătate apărută în timpul cursurilor trebuie anunțat imediat responsabilului – d-l prof. Enea Gabriel – elevul trebui izolat, chemați părinții pentru a-l prelua.
Dezinfectarea claselor și a celorlalte spații se va face zilnic fie de către personalul școlii, fie de catre firme specializate.

Leave a Comment