Implicarea este cheia succesului

Alte marturii ale voluntarilor proiectului “Paroles d’ici, musique d’aillures”, elevi ai Colegiului Catolic “Sf. Iosif” Bacau. Proiect desfasurat in perioada  15-20 Octombrie 2018.

 

Barticel Noelia

“Proiectul a fost o experienta minunata, cu oameni buni si deschisi, invatandu-ma ca lucrul in echipa si comunicarea sunt baza unui rezultat reusit. Mi-a oferit sansa de a lucra cu elevi din culturi diferite si de a-mi perfectiona limbajul.”

 

Ilies Antonela

“As dori sa ii multumesc doamnei profesor coordonator Irina Stefura pentru ca am avut ocazia sa particip la proiectul Erasmus+. Acest proiect nu a facut doar sa ne cunoastem cu alti elevi din Lituania si Franta, acest  proiect ne-a incurajat sa ne facem prieteni, sa fim sociabili unii cu ceilalti si ne-a facut sa ne dam seama ca noi, chiar daca suntem din tari diferite suntem la fel.

Aceasta mobilitate, ne-a adus multe amintiri frumoase si multe experiente din care am avut de invatat. Ne-am dat mai bine seama ca o limba straina in plus ne este foarte folositoare in orice situatie.”

 

Fartadi Monica

“Proiectul Erasmus+ care s-a desfasurat in saptamana “Scoala altfel” pe mine personal m-a impresionat intrucat dupa atata munca, repetitii peste repetitii s-a vazut un rezultat WOW. Mi se pare ca toti elevii atat din Lituania si Franta cat si cei de la noi au cooperat minunat impreuna. Oaspetii nostrii fiind incantati de orasul nostru.”

 

Ambarusi Antonio

“Pentru mine proiectul Erasmus+ a fost o experienta foarte placuta in care utilul si placutul au jucat un rol important in dezvoltarea si formarea mea ca persoana. Prin activitatile desfasurate in acest proiect mi-am imbunatatit abilitatile dobandite la limba engleza, prin comunicarea cu elevii straini. Nu in ultimul rand ma bucur ca am vizitat locuri frumoase din Romania.”

 

Lidia Farcas

“Ca voluntară în cadrul proiectului Erasmus+, am avut parte de o experientă unica. Participantii proiectului m-au impresionat, pe lângă talentul lor in muzică, cu zâmbetul si veselia lor, precum prietenia si comunicare cu cei din jur. Acest proiect m-a facut sa realizez că orice experiență merita trăită la maxim.”

Leave a Comment